Menadžment kompanija & operator

>>>> The ExclusivelySpa <<<<

ExclusivelySpa tim čine velnes profesionalci, specijalizovani za sve aspekte spa i fitness industrije, sa bogatim iskustvom u hotelijerstvu. Članovi našeg tima imaju iskustva u: spa dizajnu i razvoju; dizajnu enterijera; otvaranju spa centara; operativnom radu i menadžmentu u luksuznim hotelskim spa i fitnes centrima; kreiranju jedinstvenih spa tretmana; fiziologiji vežbanja ; upravljanju svim aspektima poslovanja jednog fitnes i spa centra; finansijskom menadžmentu i marketingu za spa usluge.

Ukoliko želite da kontaktirate ExclusivelySpa tim molimo Vas da pošaljete mejl na: info@exclusivelyspa.com

chris

Chris Anastassiou, CEO i Generalni direktor kompanije ExclusivelySpa, menadžmernt kompanije i operatora Limergorve fitnes i spa centra u hotelu Metropol Palace:

Limegrove® je nagrađivani, ekskluzivni i visoko personalizovani, urbani spa i fitnes kluba, koji pruža sveobuhvatno velnes iskustvo. Da bi postigao taj cilj, Limegrove® pruža raznolikost objekata i usluga, koje obuhvataju fitnes, plivanje, slobodne aktivnosti i holističke spa tretmane kao osnovu Limegrove® koncepta.

Naša misija je da postavimo standarde po kojima se drugi fitnes i spa centri mere u odnosu na znanje, postignute rezultate i brigu o klijentima.

Naša ciljana Limegrove® velnes filozofija je kreirana tako da pomogne članovima i klijentima da poboljšaju svoje opšte zdravstveno stanje, fizičku kondiciju i blagostanje, kao i da ih inspiriše na postizanje zdravijeg životnog stila, zasnovanog na fizičkoj i mentalnoj vitalnosti. Ova filozofija ima za cilj postizanje dugotrajnog, visokog stepena blagostanja, u čijoj osnovi se nalazi balansirana kombinacija vežbi, spa terapija, opuštanja i ishrane.

U Limegrove® Ftiness centru svaki klijent koristi dogovorene, personalizovane programe koji se baziraju na zdravstvenom stanju svakog pojedinačnog klijenta, kao i na njihovim fitnes ciljevima. Fitness centar ima najsavremeniju opremu, visoko kvalifikovane fitnes instruktore i čiav niz pratećih opcija, koje uključuju plivanje, fitnes časove, individualne treninge, jogu, pilates i ostale okrepljujuće vežbe za um i telo. Naš cilj je da vežbanje učinimo zabavnim, uz pružanje maksimalnih varijacija vežbi našim klijentima, koliko god je to moguće.

U spa centru pružamo personalizovan pristup kroz spa putovanje, gde pažnju usmeravamo na detalje. Upravo ovime se izdvajamo od konkurencije. Mi ne pratimo prolazne spa trendove, već se fokusiramo na spa tretmane, koji pružaju vrhunsku relaksaciju, podmlađivanje i isceljenje, zajedno sa najnovijim dostignućima u oblasti nege kože, protiv starenja kao i drugim spa uslugama i uslugama za ulepšavanje, kao i ritualima za um i telo poput šijacu i refleksologije.

Okupili smo neke od najboljih kozmetičara i terapeuta za masaže – ne samo zbog njihovih jedinstvenih i superiornih veština, već i zbog njihove iskrene želje da svakom klijentu pruže pažnju, kao i personalizovanu negu. Sa aspekta usluga, kao našeg prioriteta, zaposleni u Limegrove® fitnes i spa centru su odlučni u tome da svaka poseta klijentima pruži nezaboravno iskustvo i istinski osećaj skloništa od svakodnevnih problema, gde ćete se osećati kao kod kuće.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *