Društvene mreže i njihov uticaj na nas

Da li ste se ikada zapitali kakav uticaj društvene mreže imaju na Vaš život?

Da li ih koristite u svrhu zabave, čitanja žute štampe ili pak nečega važnog kao što je lični razvoj?

Koristeći društvene mreže , svakodnevno smo okruženi sadržajima koje često prihvatamo bez ikakvog kritičkog stava –  usvajamo ih, analiziramo i diskutujemo o njima  sa prijateljima.

Iskoristite svoje slobodno vreme na pravi način. Zašto se ne biste potrudili da vreme  provedeno na društvenim mrežama okrenete u svoju korist i učinili svoj život kvalitetnijim?

Naš koncept “ Osećati se bolje, Izgledati bolje, živeti bolje” zasnovan je na individualnom pristupu klijentima, a kroz naše društvene mreže ćete biti u mogućnosti da saznate šta je potrebno da uvrstite naš koncept u svoju dnevnu rutinu.

U koje svrhe koristimo društvene mreže?

Smatramo da dobra marketing strategija ne podrazumeva samo promociju proizvoda i usluga, već i brigu o unutrašnjoj lepoti klijenata.

Na našem Facebook i Instagram profilu, svakodnevno se trudimo da sa svojim prijateljima podelimo informacije o fitness-u, zdravoj ishrani, meditaciji, korisnim člancima o kvalitetnom životu i blagostanju. Čvrsto verujemo u izreku da “Lepota dolazi iznutra”.

Fotografijama koje postavljamo trudimo se da Vas motivišemo da vežbate, nasmejemo i bolje upoznamo sa članovima našeg tima.

Niste sigurni kako da iznenadite voljenu osobu? Udovoljite sebi? Ili kupite savršen poklon za osobu vrednu pažnje? Vrlo često organizujemo popuste, last minute ponude kao i specijalne poklone za sve one koji nas prate na društvenim mrežama.

Tu je i naš Youtube profil na kome možete pronaći video snimke iz gostovanja u različitim emisijama, najave o specijalnim ponudama i predstojećim događajima ali i snimke sa savetima o kućnoj nezi, ishrani, fitnessu i meditaciji.

Budite u toku

Trudićemo se da naš websajt obogatimo zanimljivim sadržajima u vidu objava na blogu, video snimcima i svim novostima.

Za one koji nisu ljubitelji društvenih mreža a žele da budu obavešteni o svim aktuelnostima i specijalnim ponudama, na našem websajtu se mogu pretplatiti na njuzleter jednostanim unošenjem svoje e-mail adrese.

Pratite nas, lajkujte i pretplatite se na naš njuzleter, a mi ćemo se postarati da se osećate, živite i izgledate bolje!