Grupni treninzi

Mnogima od nas je potrebna podrška za vežbanje … Vežbanje u grupi pruža razne prednosti. Iz tog razloga Limegrove® vas poziva da se pridružite grupnim treninzima na kojima možete uživati u zabavnom i prijatnom okruženju sa ostalim članovima, bezbednom i efikasno osmišljenom terningu, sa određenim rasporedom biranih vežbi, za koje vam nije potrebno prethodno iskustvo.

Bez obzira na vaše predispozicije kao i fitnes nivo, naći ćete idealne grupne treninge sa prilagođenim vežbama, koje će doprineti vašoj fizičkoj kondiciji i relaksaciji uma.

Cena za sve grupne treninge: 6€ po treningu

Poboljšajte svoju energiju, gipkost i snagu.

Rastezanje i oblikovanje figure uslovljava vaše telo da povrati mir i blagostanje uma … sve to u prelepom ambijentu.

“Fizička kondicija je prvi i neophodan uslov za sreću” Joseph H. Pilates

Pilates vežbe na podnoj prostirci bazirane su na principima Džozefa Pilatesa. One su koncipirane tako da utiču na rad najdubljih mišića tela, čime utiču na istezanje i jačanje muskulature od ramenog pojasa do kukova, baziraći se na balans tela i na taj način utiču na bolje držanje i povećanje snage.

High intensity training predstavlja grupni trening baziran na vežbama snage sa dodatnim opterećenjima i tegovima ili pod opterećenjem sopstvenog tela. Vežbe koordinacijski nisu zahtevne tako da svako može naučiti pravilno da ih izvodi. Svaki trening je planski osmišljen tako da osobe različitih fizičkih sposobnosti u okviru grupe mogu lako modifikovati vežbe u odnosu na svoje mogućnosti. Ukoliko želite da povećate svoju snagu, poboljšate aerobni kapacitet i izgubite višak masnih naslaga, ovaj funkcionalni trening je idealan za vas!
Trening je pogodan i za žene i za muškarce, opterećenje i intezitet se dozira individualno iako je u pitanju grupni trening. Idealan je uz kombinaciju časa pilatesa ili joge.

TRX je trening na kome osoba koristi sopstvenu težinu kao opterećenje zahvaljujući specijalizovanim TRX trakama. Uz prilagođavanje ugla i položaja tela, moguće je izvođenje velikog broja vežbi koje aktiviraju mišiće celog tela u isto vreme, te tako telo radi kao celina. Na ovaj način se vrlo brzo poboljšavaju kondicija, snaga, fleksibilnost i ravnoteža. Vežbe u okviru TRX treninga su veoma efikasne i sigurne za sve, bez obzira na nivo kondicije i svi ih mogu izvoditi.

Marija Tešić – Instruktorka pilatesa i High Intensity treninga

violeta satya

Violeta Satya – Instruktorka joge

Aleksandar Cvetanović – Instruktor TRX i High Intensity treninga

Vukašin Spaić – Instruktor TRX i High Intensity treninga

Fitness & Spa at Metropol Palace