Nagradite svoje zaposlene

Da li ste znali da postoji direktna veza između uspeha i fizičkog zdravlja vaših zaposlenih?

reward-1membership-1

Izdvajamo tri činjenice:
  • Organizacije koje ulažu u zdravlje i blagostanje svojih zaposlenih zapravo investiraju u snagu i prosperitet svog poslovanja. Ulaganjem u tim koji je od presudnog značaja za poslovanje i kreiranjem timskog duha koji doprinosi posvećenosti zajedničkim ciljevima organizacije.
  • Dokazano je da vežbanje, sport i relaksacija doprinose smanjenju odsustvovanja sa radnog mesta zbog bolesti. Na taj način se poboljšava produktivnost zaposlenih i stvaraju otporni tim lideri koji efikasno ispunjavaju izazove i ciljeve na poslu.
  • Prikazivanje istinske posvećenosti i brige o vašim zaposlenima dokazano je da poboljšava korporativnu snagu zajedno sa kreativnim vođstvom.

Dakle, organizacije treba da stvaraju prilike za svoje zaposlene i viši menadžment da ostvare i održe zdrav način života kroz fitnes, vežbanje i više slobodnog vremena, kako bi dostigli unutrašnji mir i napunili svoje baterije.

Poklon vaučer

Poklon vaučeri

Iskoristite naše Limegrove® poklon vaučere. Snažan podsticaj i zahvalnost za vaše klijente, partnere i zaposlene sa najboljim poslovnim učinkom. Jednostavno popunite prazne vaučere sa naznakom na tretman ili vrednost po vašem izboru, zatim nas pozovite da organizujemo uplatu – i onda ste spremni da poklonite nekome neverovatan poklon! Šta još dobijate … na svakih 10 vaučera koje kupite, dobijate i dva gratis za 55-60min. spa tretmana za sebe ili za nekog drugog zaposlenog, klijenta ili partnera.

Zdravi fitnes dani

Pitajte o našim:
  • Seminarima o ishrani, fitnesu i vežbanju
  • Otvorenom i zatvorenom vežbanju u grupi
  • Team-building aktivnostima za najmanje 10 učesnika

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *