O Limegrove centru

Limegrove predstavlja Wellness koncept sa jedinstvenim i personalizovanim ponudama, koje obuhvataju prednosti i koristi spa tretmana i rituala, fizičke kondicije, lepote i ishrane. Specijalisti, za svaku oblast posebno, rade zajedno – a pre svega sa vama – kako bi postigli rezultate, koje vi želite i koji su vam potrebni, a sve to u prijatnom okruženju. Zapravo, Limegrove je stil života, koji će vam pomoći da se osećate bolje, izgledate bolje i živite bolje.

limegrove-relax-zone

>>>> Metropol Palace Hotel <<<<

luksuznog enterijera, popularne istorije i prelepog ambijenta, usred zelenih površina i drveća Tašmajdanskog Parka, predstavlja idealno mesto za ekskluzivni fitnes i spa centar. Na toj pristupačnoj i prijatnoj lokaciji, u srcu Beograda, sa velikim brojem parking mesta, Limegrove® Fitness&Spa centar je deo Metropol Palace hotela. Otvoren je za širu javnost, muškarce i žene, koji imaju mogućnost da postanu članovi i uživaju u fitnes klubu i bazenu, opuštajućim tretmanima i tretmanima za podmlađivanje, kao i širokom spektru usluga za lepotu i zdravlje, ili jednostavno provedu dan uživajući u uslugama Limegrove® centra u prelepom ambijentu Metropol Palace hotela sa pogledom na Tašmajdanski Park.

limegrove-spa

Iz razloga što je svaka osoba individua za sebe, Limegrove® pruža upotpunjeno iskustvo: od odgovarajuće masaže lica u svakom trenutku, do fitnes programa, koji se uklapa u svakodnevne aktivnosti članova; od šminke za svaku priliku, do sređivanja ruku, stopala i noktiju.

Da bi povećali vrednost Limegrove® koncepta, omogućavamo vam da uživate u personalizovanom Limegrove® iskustvu, u mirnom i sofisticiranom okruženju, koje je namenjeno za opuštanje, pospešivanje zdravlja i podmlađivanje.

 Limegrove Fitness & Spa centar hotela Metropol Palace dve godine za redom dobitnik je prestižne World Luxury Spa nagrade u kategoriji „Luxury Country Spa“ za Srbiju.

Limegrove Fitness & Spa centar hotela Metropol Palace dobitnik je nagrade Luxury Spa of the Year 2017, koju dodeljuje Luxury Travel Guide.

Pridružite se Limegrove zajednici u Metropol Palace hotelu, upoznajte nove ljude sličnih interesovanja i uživajte u vrhunskim fitnes i spa uslugama … i još u mnogo čemu. Limegrove® će uskoro biti vaše bekstvo od stresa i napornog tempa, koje nameće današnji urbani stil života.

Pretplatite se na naš LimeBlog i budite u toku sa najnovijim Limegrove® vestima, događajima i informacijama na temu fitnesa, lepote i velnesa.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *