Spa i lepota

Spa i lepota

16_edited-sb

U Limegrove® centru ćemo vam pomoći da se suprotstavite stresu i napetosti, koju nameće savremen tempo života. Od naših profesionalnih terapeuta i tehnika koje koriste, do premium preparata TempleSpa® brenda, stvaramo nezaboravno holističko velnes iskustvo.

Naš Limegrove® velnes koncept se bazira na osnovama ulepšavanja. Od nege i ulepšavanja noktiju i usluge profesionalnog šminkanja, do usluge depilacije, sveobuhvatno ove usluge će dovesti do velike promene u vašem izgledu čineći da se bolje osećate. Činejnica je da nega i izgled vaših ruku, stopala kao i noktiju ostavlja snažan utisak – zbog toga vam naši kozmetičari nude, pored nege noktiju, kompletnu brigu i negu za zdrave i lepe ruke i stopala.

Naši kozmetičari će vas takođe posavetovati, u zavisnosti od vašeg stila i izgleda, kako da sredite izgled vaših noktiju u kombinaciji sa praktičnim savetima u šminkanju. Bićete zadovoljni rezultatima koji će biti u skladu sa vašim izgledom i stilom.

Zato sedite i opustite se .. uživajte u prijatnoj muzici i osveženju .. i dopustite da
Limegrove® magija deluje …

Metropol---Pool-small-sb

Limegrove brošura na raspolaganju vam je za skidanje, pogledajte tretmane koje imamo u ponudi, pakete kao i usluge i budite slobodni da nas kontaktirate ukoliko imate dodatna pitanja!

Fitness & Spa at Metropol Palace