Tretmani za telo

VELIČANSTVENO PAKOVANJE

(55 minuta) €50

Pakovanje od blata za detoksikaciju

Ovaj tretman počinje suvim četkanjem tela kojim se stimuliše limfotok. Nakon toga sledi nanošenje toplog mineralnog blata sa detoks efektom. Po nanošenju bićete ušuškani u foliju radi bolje absorpcije blagotvornih materija, prepušteni uživanju u masaži skalpa i lica.

OBLIKOVANJE TELA

(55 minuta) €60

Detoksikacijski tretman za učvršćivanje tela

Za početak suvim četkanjem kože podstiče se limfotok, zatim ciljana detoks masaža bokova, butina i stomaka. Nakon toga sledi pakovanje blatom koje sadrži minerale mora. Na taj način vršimo pripremu kože za anti-celulit masažu. Jedan tretman je odličan, ali serija od šest je idealna…

SPOLJNI SJAJ

(40 minuta) €40

Piling za lice i telo

Osvežavajući piling za lice i telo koji ostavlja vašu kožu mekom i nahranjenom. Može se kombinovati sa bilo kojom masažom ili tretmanom lica, a prosto je neophodan pre odmora ili nekog specijalnog događaja, Blistajte!

AAAHHH!

(25 minuta) €25

Energija za noge i stopala

Momentalno olakšanje umornim, bolnim nogama i stopalima. Započinje se suvim četkanjem listova, kako bi pospešili prokrvljenost i limfotok. Potom piling i opuštajuća masaža stopala. Ovaj tretman će vam izmamiti uzdah rasterećenja, a možete ga kombinovati sa bilo kojim tretmanom ili masažom.

Uz bilo koji tretman cena dnevne spa karte je smanjena na €18.

Једно мишљење на „Tretmani za telo“

  1. Повратни пинг: Limegrove - Specijalna spa ponuda u avgustu

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *