Uživajte u masaži

PREPUSTITE SE

(25 minuta) €35
(55 minuta) €55

(1 sat 25 minuta) €70

Opuštajuća masaža celog tela

Ova masaža se izvodi neodoljivom mešavinom eteričnih ulja sa Mediterana. Uz miris tamjana, lavande i pačulija otpustićete tenziju. Izborom masaže od 85 minuta svoju relaksaciju podižete na viši nivo dodatnom masažom skalpa i lica.

U DOBROM DUHU

(25 minuta) €35
(55 minuta) €55

(1 sat 25 minuta) €70

Energična masaža celog tela

Ova masaža izvodi se mediteranskom mešavinom ulja, koje ima za cilj učvršćivanje kože. Đumbir, limun i bergamot su zaduženi da okrepe vaša čula i daju svežinu koži, a energična masaža podstiče krvotok. Izborom masaže od 85 minuta ovo sjajno iskustvo dopunićete mini detoksikacijskim tretmanom lica.

DUBINSKA MASAŽA

(25 minuta) €40
(55 minuta) €60

(1 sat 25 minuta) €75

Detoksikacijska masaža dubinskih slojeva mišića

Ova masaža ima za cilj prevenciju zadržavanja tečnosti u organizmu i rasterećenje umornih i bolnih mišiča. Ulje kojim se izvodi ova masaža mešavina je esencijalnih ulja kleke, lavande i čempresa. Masažu započinjemo suvim četkanjem celog tela, kako bi podstakli limfotok, zatim izvodimo masažu dubinskih slojeva mišića. Delujući ciljano na delove zahvaćene tenzijom podstičemo i proces izbacivanja toksina iz tela.

 TERAPEUTSKA MASAŽA

(55 minuta) €55

Ova masaža naročito je korisna ako se borite sa bolovima ili ukočenošću. Dubinska masaža celog tela opušta mišiće, sa fokusom na kritične delove, donoseći harmoniju tela i uma.

MASAŽA ZA MRŠAVLJENJE

(40 minuta) €40

Tretman protiv celulita i masnih naslaga

Ova masaža osmišljena je sa ciljem da se bori sa masnim naslagama na više nivoa. Na prvom mestu – podsticanje limfne cirkulacije, potom detoks masaža za stimulaciju digestivnog sistema. Mešavina ulja kojom se ova masaža izvodi povećava čvrstinu kože. Za najbolje rezultate praktikujte ovu masažu jednom nedeljno i rotirajte sa nekim od tretmana za telo.

STENE MEDITERANA

(1 sat i 15 minuta) €75

Masaža toplim vulkanskim kamenjem

Kamenje kojim se ova masaža izvodi potiče od posebne vrste magmatske stene, poznate pod imenom Bazalt. Toplim vulkanskim kamenjem vrši se stimulacija energetskih tačaka, telo i duh se vraćaju u sklad i ravnotežu. Jedinstven osećaj koji ova masaža pruža morate doživeti najmanje jednom u životu – jednostavno božanstveno!

NOV POČETAK

(55 minuta) €55

Masaža za buduće mame

Trudnoća je jedinstveni period u životu jedne žene. Uz dozvolu vašeg lekara, nakon trećeg meseca trudnoće, možete početi sa praktikovanjem tretmana za trudnice. Ovu masažu izvode naše posebno obučene terapeutkinje, a uključena je i nežna masaža lica. Ukoliko beba u stomaku može da oseti raspoloženje svoje mame – sigurno ćete joj ovim tretmanom pružiti neverovatnu količinu pozitivne energije!

MASAŽA SVEĆAMA

(1 sat i 15 minuta) €75

Opuštajuća aromaterapijska masaža

Masaža svećama je holistička masaža koja ima za cilj da otkloni fizički i mentalni zamor. Topli vosak sveće u funkciji ulja, mešavina je biljnih voskova, putera i esencijalnih ulja koji dubinski hrane kožu. Koža će biti bogato nahranjena, dok će eterična ulja obaviti aromaterapijski deo ove masaže i potpuno vam okrepiti čula.

MASAŽA TOPLIM ŠKOLJKAMA

(1 sat i 15 minuta) €80

Opuštajuća i umirujuća masaža

Masaža toplim školjkama opušta napete mišiće i ima terapeutska svojstva. Toplota školjki „otapa“ mišićnu napetost, dok ugodan miris aromaterapijskih ulja uklanja mentalnu napetost.

INDIJSKA MASAŽA GLAVE

(40 minuta) €40

Ova masaža bazirana je na drevnim ajurvedskim pokretima. Ciljanim pritiscima određenih tačaka na leđima, vratu, licu i skalpu balansiramo nivo energije. Počinje se ritmičnom masažom leđa kako bi se poravnao tok energije i smanjio bol u mišićima. Nakon toga sledi masaža glave i ramena, kojom se aktiviraju energetske tačke, smanjuje stres, fokusira um. Sve ovo dovodi do dubokog osećaja opuštenosti.

13

16

mj-11

Uz bilo koji tretman cena dnevne spa karte je smanjena na €18.

Једно мишљење на „Uživajte u masaži“

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *