Limegrove Fitness & Spa dobitnik World Luxury Spa nagrade

Dragi prijatelji, sa ponosom vas obaveštavamo da je Limegrove Fitness & Spa centar hotela Metropol Palace u Beogradu drugu godinu za redom dobitnik prestižne World Luxury Spa nagrade u kategoriji „Luxury Country Spa“ za Srbiju.

Limegrove tim

World Luxury Spa nagrade označavaju vrhunska dostignuća spa centara širom sveta sa ciljem da se  podigne nivo kvaliteta usluga u spa industriji. Održavanje i nagrađivanje najviših standarda u luksuznim spa centarima je srž Global Luxury Spa Awards organizacije, koja predstavlja vodeću svetsku inicijativu za nagrađivanje u ovom sektoru. Ideja je da svaki gost sa sigurnošću zna da će dobiti vrhunsku uslugu kada rezerviše svoj termin u jednom od centara priznatim od strane Global Luxury Spa Awards organizacije. Ove godine je Limegrove ponovo jedan od tih centara.

Želimo da se zahvalimo svima koji su glasali za nas, svima koji su nam ukazali poverenje i Limegrove smatraju svojom oazom za opuštanje i zdrav život. Naravno, veliko hvala našim divnim zaposlenima, koji naporno rade kako bi svim članovima pružili nezaboravno iskustvo.

Hvala svima koji su Limegrove učinili najboljim luksuznim spa centrom u Srbiji!

Једно мишљење на „Limegrove Fitness & Spa dobitnik World Luxury Spa nagrade“

Затворено за коментаре.